HTML

Decc mi nát jú

Szófosás és agymenés. Személyes blog minden szarról.

Links I dú lájk

prezi

Deccmi 2009.07.21. 16:59

 Megnéztem a prezi.com-ot. Végre tüzetesebben. Eddig is tudtam, hogy nagy királyság, sokat lehet róluk olvasni és az egész magyar online közösség szurkol nekik, hogy bejöjjön, mert tényleg valami.

Szóval eljutottam oda, hogy csináljak egy accountot és megnézzem mimerrehányméter. Hát igazából nem csalódtam. Kell egy kis idő hozzá, hogy megszokd a tool-okat de aztán már minden oké. És tök jó, hogy van egy csomó public prezi (nyilván, mivel azért, hogy ne legyen public, azért 39 eurot kell csengeteni, ami potom összeg). Jókat lehet tanulni mások prezijeiből, ki mit hogyan, meg jó flash (ehh szó szerint) az egész. remélem azért idővel bővül majd a toolkészlet - betűtípus, színek, netán animált szöveg...

Média és annak holdudvarában dolgozó cégeknek kötelező!

Mindenki nyomuljon a prezire és hajrá srácok!

Címkék: média startup prezi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deccmi.blog.hu/api/trackback/id/tr221259245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása