HTML

Decc mi nát jú

Szófosás és agymenés. Személyes blog minden szarról.

Links I dú lájk

maradi maradni

Deccmi 2009.08.14. 14:50

Manapság modernnek, innovatívnak, izgalmasnak tűnni nem menő. Vagyis beszélni róla, hogy mennyire azok vagyunk, az menő, de bizonyítani, bevállalni, oda tenni magunkat, az már túl sok. 

Rég postoltam már, aminek a munkahelyi lefoglaltságok tudhatók be. Sok volt - ennyi, nem panaszkodom. De azért mikor az ember munkáját - főleg ha kurva sok - semmibe veszi pont az, akinek bizonyítani akar, azért az rosszul tud esni. Még úgy is, ha a kollégák legalább elismerik, hogy „ez igen”. De kit érdekel, ha egyszerűen a célját nem éri el az ember.

A 2 bekezdés az én esetemben nagyon is összefügg. Long story short: kellett egy prezentációt készíteni, hogy egy új ügyfelet megszerezzünk. Nagyon ramatyul állt az egész projekt és sajnos ennek az egyik oka a főnököm mentalitásából adódott. Jó szakember, csak már elrohant felette a világ. A basic dolgokban penge, de ahhoz, hogy leessen egy esetleges új ügyfél álla, ahhoz nem elég a basic.
Hogy feldobjam az egészet, csináltam egy prezi.com-os prezit. Valami kibaszott jó lett. Konkrtéan 24 órát foglalkoztam vele alvás és evés nélkül. Testileg és szellemileg is keményen megviselt, de baromi jó lett. A lényeg, hogy nem azt vittük az ügyfélnek, hanem azt a ppt-t amit a főnök csinált. Szép nagy, 70 diás, tele szöveggel...szóval olyan, amit a prezentációs és előadói tréningen az „ilyet ne” kategóriában emlegetünk.

Olyan szívesen embeddelném a prezit, de sajna megütném a bokám, szal inkább nem. 

Csak ne füstöltem volna el annyi puskaport a semmire...
Na most várjuk, hogy mi lesz. Nem tudom, hogy mit várok: egyfelől jó lenne, ha nyernénk, mert az jó a cégnek - másfelől viszont kicsit elégtétel lenne, ha nem nyernénk. Azt hiszem ez már a „mit ne csinálj vezetőként” kategória.
 

 

Címkék: life bullshit my prezi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deccmi.blog.hu/api/trackback/id/tr121309329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása