HTML

Decc mi nát jú

Szófosás és agymenés. Személyes blog minden szarról.

Links I dú lájk

to.rent

Deccmi 2009.07.17. 15:33

 Szóval én imádom a torrentet. A torrent a legjobb dolog a szex után. Nem kezdek el nyáladzani, hogy miért olyan jó, mindenki tudja. Most olvastam az asva.info bejegyzésben, hogy fizetős lesz a piratbay. Hát nem is tudom, hogy mit mondjak. Néhány hete már kongani hallatszott a vészharang. De most nem tudom eldönteni, hogy elhallgatott-e vagy még hangosabban szól. Imádom az ingyenes tartalmakat, de nem hiszem, hogy minden csóringer zenészt meg filmest le kéne húzni azzal, hogy egy estére bekapcsolva hagyom a uTorrentet. Szóval most ez a rendszer (havidíjat fizetsz a portálnak amiből kifizetik a jogdíjakat) vagy forradalmat csinál, vagy mindenki otthagyja a TPB-t. Ki mit gondol?

Szerintem nem fognak az emberek fizetni azért, amit esetleg egy kis keresgéléssel egy másik trackerről lehúznak ingyen. Ez olyan, mint az egészségügy meg a kisnyugdíjas. Ha egyszer adsz egyfajta kedvezményt, akkor azt nagyon nehéz visszavonni. Mondjuk nyilvűn meg lehet spékelni azzal, hogy akkor mostantól csak jóminőségű meg biztos torrentek kerülnek fel az oldalra...

Azért szedjük csak össze, hogy mi sántít a sztoriban:

- eddig gyorsan felkerültek az új torrentek - ezután kiváncsi leszek majd, hogy mennyi az átfutási idő

- nem csak filmek és zenék vannak, hanem programok (olykor több ezer dollárosak) - azokat ki fogja fizetni?

- ha minden user csak a maga által letöltött torrent után fizet, akkor minek ehhez a TPB? miért nem tolja fel már eleve a kiadó a saját oldalára?

- nyilván nem lesz fent 1 film 8 nyelven...ez egyszerűen too mács jogdíj lenne...

várjuk a fejleményeket

 

Címkék: torrent fájlmegosztás piratebay asva.blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deccmi.blog.hu/api/trackback/id/tr341251601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása