HTML

Decc mi nát jú

Szófosás és agymenés. Személyes blog minden szarról.

Links I dú lájk

hobbi.t

Deccmi 2009.07.20. 21:46

 A főnököm, aki olyan 30 körüli top manager - iphone, lexus, moleskine, boss. Mindemelett tényleg okos, és nem az a marketing bullshit okos, hanem sok mindenhez ért: ő programozza az oldalainkat, fejleszti a belső szoftvereket, stb. A lényeg, hogy ő az a fajta ember, aki bármilyen hobbit megengedhet magának. Ő a fényképezést választotta. Vette egy komoly Nikon gépet, néhány lencsét, vakut, derítőt, állványt, táskát...mindent ami kell. Sacc/kb minimum félmilla van már benne.

Azon kezdtem el gondolkodni, hogy ma már a hobbi, luxus. Nekem is volt hobbim, de amióta dolgozok (fél év) egyszerűen nincs időm. Még pénzem csak-csak lenne...de csak valami szolidra. Mert azért még másra kell a pénz: business dresscode-nak való megfelelés, néhány háztartási biszbasz, és hát most már saját lakásra is el kell tenni amit lehet. Tényleg csak A-státuszú emberek engedhetnek meg maguknak hobbit? vagy a nyugdíjasok?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deccmi.blog.hu/api/trackback/id/tr511257550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása